Ineo Eiendom – Initiativ. Innsikt.

Uten initiativ skjer det ikke stort. INEO er latinsk for igangsettelse, vi står for initiativet og kompetansen som skal til for god eiendoms- og boligutvikling fra start til mål.

Å se fremover er både enklere og tryggere om du kan se bakover med stolthet på det du legger bak deg. I INEO Eiendom tror vi på det å skape boområder som gir noe tilbake til beboerne i form av ro, trivsel og energi – ingredienser som skaper et hjem i aller beste forstand.

Gode boligområder handler om uterom og innerom, detaljer og helhet – det hele sett under ett. For at helheten skal skinne, må alle delene fungere godt. Derfor er vi opptatt av kvaliteten på prosessene i våre prosjekter. Vår erfaring viser at om den er god, så blir også resultatet desto bedre. På den måten blir boligprosjektene mer helhetlige. Det er dette som skaper magien og trivselen – det vi kaller boglede! Du blir fort husvarm i våre prosjekter.

INEO Eiendom er en solid gjeng fagfolk med felles agenda om å jobbe hardt og ha det gøy mens vi gjør det. Mellom oss finnes nok nytenkning, detaljfokus, engasjement og mot til at hverdagen blir både travel og gledelig. Med vår kompetanse, erfaring og nettverk skaper vi boligområder med kvaliteter som gjør at folk trives. Vi kaller det "å spre boglede"!

Menneskene

Roy Klungtvedt

Markedssjef

Telefon: 971 63 999

E-post: roy@ineoeiendom.no

Ivar Isdal

Prosjektutvikler

Telefon: 916 27 975

E-post: ivar@ineoeiendom.no

Johnny Galta

Daglig leder

Robert Salvesen

Prosjektleder / kundekontakt

Carina Kaldheim

Selger

Vetle Isdal Bringsjord

Prosjektutvikler

Telefon: 473 36 265

E-post: vetle@ineoeiendom.no