Ankerhagen trinn 1

Velkommen til Ankerhagen, Tananger.

Kun én bolig igjen i trinn 1!

Totalt er det 61 leiligheter i boligprosjektet Ankerhagen, som ligger 5 minutter fra Tananger sentrum. I Tananger sentrum finner du blant annet matbutikker, frisører, klesbutikker, jernvare, apotek, kafé, kiosk, legesenter og restaurant. Vil du ut av bydelen er utfarten kort enten du skal til Forus, Sandnes eller Stavanger. Gode bussforbindelser eller en kort kjøretur til Stavanger sentrum gjør at du er i nærheten av det meste.

Meld din interesse

Takk for din interesse

Du er nå registrert i vårt system og vil få tilsendt oppdatert informasjon om prosjektet etter hvert som det skjer noe nytt. Du vil også være blant de første får muligheten til å kjøpe bolig i Ankerhagen trinn 1.
Close

Leilighetene

Leilighetene i Ankerhagen er lyse og lette – akkurat slik vi tror at du vil ha det

Gode og lyse leiligheter

Et flott uterom mellom bygningene gir mulighet til lek og rekreasjon. Sokkeletasjen får en blå-grå platekleding som gir karakter og identitet. Det er lagt vekt på at boligene skal ha gode rom og gode romforløp uavhengig av størrelse. Store vinduer og god avstand til nabobygg vil gi lys og åpenhet. Alle boligene har inngang fra felles tun, og mange av leilighetene har vinduer i minst to himmelretninger som gir gode dagslysforhold og god kontakt med omgivelsene. Alle boligene vil ha livsløpsstandard som gir ekstra kvaliteter med tanke på ulike livsfaser.

Spennende kjøkkenløsninger

I Ankerhagen har vi valgt HTH som leverandør av kjøkkenløsninger. Helt siden oppstarten i 1966 har HTH oppfyllt sin egen visjon om å levere kjøkken som “er litt bedre”, og det vil vi at beboerne i Ankerhagen skal nyte godt av

HTH har i dag et stort utvalg i kjøkkenmodeller som alle oppfyller kravet til samstemt design og funksjon. Ta turen innom HTH på Forus og se selv hvor flott et HTH kjøkken er.

Bildet er ett eksempel på kjøkken fra HTH, og er ikke kjøkkenet eller kjøkkenløsningen som leveres i Ankerhagen. I Ankerhagen er det valgt kjøkkenmodell Athena hvit/ia. Det vil bli mulig å velge andre modeller i samme prisklasse. Når det gjelder bad er det valgt samme modell.

Boligoversikt

Last ned dokumenter

Godt ankerfeste

Ikke bare er nærheten til sjøen og vår beste natur til å kjenne og ta på. Fra Ankerhagen har du det meste innenfor rekkevidde.

Vil du ut av bydelen er utfarten kort enten du skal til Forus, Sandnes eller Stavanger. Gode bussforbindelser eller en kort kjøretur til Stavanger sentrum gjør at du er i nærheten av det meste.

På grunn av sin strategiske beliggenhet, storslåtte natur og flotte turområder er Tananger et attraktivt sted å bo. Det er sjelden langt mellom de grønne områdene og fortiden er til å ta og føle på. En vandring langs vest og nordsiden av Fjøreneset, eller Tanangerhalvøya som kanskje er den mest brukte betegnelsen, er annerledes enn de andre turene langs Jærkysten.

Tananger indre havn har lange maritime tradisjoner. Fra det gamle los-stedet har det vært tidsepoker innen salg og eksport av hummer og sildefiske. Den sjarmerende havna har et herlig sørlandsskjær over seg. Fortsatt finnes to reketrålere der du har mulighet til å kjøpe skalldyr og fisk. Her finnes en kystkultursamling med gamle båter, redskap og mye informasjon om Tanangers historie.

Interessert? Kontakt salgsteamet i dag!

Meglerkontor

Det er vi som selger Ankerhagen. Velkommen!

Kay Stian Espeland

Megler

Telefon: 928 11 315

E-post: kse@proaktiv.no