Husene i Skogen

Tilbaketrukket, men sentralt.

Nye leiligheter med unike fellesskapsløsninger på Jåttå.

Leilighetene oppføres mellom skog og beitemarker nederst i høydedraget mellom Jåttåvågen og Jåttånuten. Prosjektet får en rekke unike fellesskapsløsninger som felleshus med kjøkken, drivhus, bildeling, elsykler, gjestehybler, delerom med verktøy og en egen app med felles aktivitetskalender og mye mer.

Første salgstrinn består av byggene BB1-1, BB1-2 og BB2, som samlet får 51 leiligheter med solvendte balkonger, rike uteområder, landlige omgivelser på oppsiden og togstasjon, bussvei og Hinna Park på nedsiden. Tomten ligger altså så sentralt som det går an, nær jordbruksmarker inndelt av flotte alléer, mindre og større skogholt, og små stier og veier på kryss og tvers.

Les mer på prosjektsiden.

Beliggenhet

Det går tog hvert kvarter både sørover og nordover fra Jåttåvågen togstasjon store deler av dagen. Bussen stopper både ved Diagonalen og ved FV 44, begge kun noen minutters rusletur fra Husene i Skogen. Bruker du sykkelen, er det kanskje enda mer lettvint. Fra Husene i Skogen har du gode, trygge sykkelruter i så å si alle himmelretninger.

Design: Ensign