Madla Vest

Østenfor sol og vestenfor sentrum

kommer det en ny bydel med eventyrlige bomuligheter!

Madla Vest har visjonen om 10-minuttersbyen som utgangspunkt. Visjonen bygger på et nærhetsprinsipp hvor det er kort gangavstand fra boligen til de fleste daglige gjøremål, som skole, barnehage, kollektiv, nærbutikk, handel, service, rekreasjon, lek- og aktivitetsområder. Der scorer Madla Vest 10 av 10 på alle punkt!

Fra visjon til virkelighet – det skjer nå på Madla Vest

Ønsker du rekkehus eller leilighet? Flytte allerede til høsten eller om noen år? Bo på toppen, midt i eller trappefritt på bakkeplan? Stort eller smått? På Madla Vest, hvor byggingen er godt i gang og de første flytter inn høsten 2023, får du valgmuligheter fra øverste hylle. Nærhet, gode forbindelser, samt store grønne og opplevelsesrike omgivelser er avgjørende faktorer for å utvikle et godt urbant bomiljø.

INEO og MASIV

Den eventyrlige bydelen som nå blir til virkelighet, er et resultat av en grundig og godt gjennomtenkt utbyggingsplan i regi den erfarne og lokale boligutvikleren Masiv, som INEO Eiendom jobber tett med i dette prosjektet. Sammen med seg på laget har de hatt dyktige arkitekter og meglere som vet hvordan fremtidens boligkjøpere ønsker å bo.

Design: Ensign