Sentrumsparken

Midt i Randaberg sentrum

– i et rolig grønt hjørne

Nye leiligheter mot parken

Midt i Randaberg sentrum, hvor Sentrum barnehage før hadde tassende barneføtter løpende rundt, kommer det nå flotte nye boliger. Barnehagen rives, og boligene bygges mellom den grønne parken i bakkant og frem mot sentrum. Dette er et rolig og tilbaketrukket hjørne av sentrum, men du er kun 1 minutt unna det aller meste. En unik mulighet for den som liker å være der det skjer, i umiddelbar nærhet til butikker, torget, bakeri, helsesenter og bank.

På bakkenivå blir det flotte næringslokaler, og i tillegg kommer det også kontorer. Ta gjerne kontakt om dette er av interesse.

Salget er nå i gang!

Les mer på prosjektsiden.

Bo midt i Randaberg sentrum

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.

Det sies at uansett hvor du bor i Randaberg, tar det ikke lengre enn 10 minutter å sykle til sentrum. Her ligger butikker, servicetilbud, kafeer og bibliotek, alt nært og lett tilgjengelig for alle innbyggerne i kommunen. Over veien for torget ligger også Randaberg kirke.

Landskapet, kysten og strendene som gjør Randaberg så vakker. Sandstranden ut mot Tungenes fyr er bare en av de vakre badeplassene i området.

På kystveien ut mot Tungenes fyr møter du bondegårder og jorder sjøen, mens hester og kyr beiter på marker ned mot sjøen. Ved Tungenes fyr er det kafé hver søndag og hver dag hele sommeren.