Valahaug

Nydelige leiligheter på Randaberg.

Varierte størrelser fra 88 – 103 m² BRA.

Det er noe helt spesielt med Randaberg. Trolig er det den trygge landsbyfølelsen, markene som strekker seg rundt byen og den lille bykjernen med koselige butikker som i sum skaper det lille ekstra som frister nye innbyggere. En ting er i alle fall sikkert: Den Grønne Landsbyen er attraktiv.

Med grønn beliggenhet, utsikt mot havet og et bittelite stykke fra sentrum, ligger Valahaug. Her har vi over tid utviklet et nytt boligområde med gode leiligheter for alle. Utbyggingen har skjedd trinnvis, og de fleste leilighetene er solgt og innflyttet. Trinn 1 og 4 er utsolgt, og blant de ledige i trinn 2 og finner du alt fra skreddersydde ungdomsleiligheter til romslige toppleiligheter – alle innflyttingsklare.

Les mer på prosjektsiden.

Attraktive leiligheter i grønne omgivelser

Trinn 2, blokk B, består av 25 flotte leiligheter - fem leiligheter i hver etasje, bortsett fra i toppetasjen. Totalt skal det bygges fire blokker i dette bolig­prosjektet.

Den grønne landsby

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.

Design: Ensign