Valahaug

Nydelige leiligheter på Randaberg

Varierte størrelser fra 88 – 103 m² BRA

Det er noe helt spesielt med Randaberg. Trolig er det den trygge landsbyfølelsen, markene som strekker seg rundt byen og den lille bykjernen med koselige butikker som i sum skaper det lille ekstra som frister nye innbyggere. En ting er i alle fall sikkert: Den Grønne Landsbyen er attraktiv.

Med grønn beliggenhet, utsikt mot havet og et bittelite stykke fra sentrum, ligger Valahaug. Her har vi over tid utviklet et nytt boligområde med gode leiligheter for alle. Utbyggingen har skjedd trinnvis, og de fleste leilighetene er solgt og innflyttet. Trinn 1 er utsolgt, og blant de ledige i trinn 2, 3 og 4 finner du alt fra skreddersydde ungdomsleiligheter til romslige toppleiligheter – alle innflyttingsklare.

Les mer på prosjektsiden.

Attraktive leiligheter i grønne omgivelser

Trinn 2, blokk B, består av 25 flotte leiligheter - fem leiligheter i hver etasje, bortsett fra i toppetasjen. Totalt skal det bygges fire blokker i dette bolig­prosjektet.

Inter

Luftigt, naturlig og moderne

Leilighetene er særdeles luftig mot det åpne landskap, solrikt og landlig. Fasadene får elegante plater som forsiktig reflekterer lyset. Platene har en overflate som bryter lyset forskjellig, noe som igjen skaper flott liv i bygningskroppen. Hvert bygg får litt forskjellig farge, slik at de fremstår som individuelle og personlige.

Interiørene i Valahaug blir luftige og elegante. Flotte balkonger, mye glassflater og moderne løsninger gjør leilighetene lyse og trivelige. De åpne stue- og kjøkkenløsningene utnytter plassen maksimalt, og skaper hyggelige oppholdssoner. Gjennomtenkte planløsninger gjør leilighetene funksjonelle, enten de er store eller mindre. Eikeparkett med gråhvitt touch, varme i baderomsgulv, Futurehome, sportsbod, heis, ringetablå med monitor og lukket parkering i underetasje er bare noe av det du får på Valahaug.

Den grønne landsby

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.

Det sies at uansett hvor du bor i Randaberg, tar det ikke lengre enn 10 minutter å sykle til sentrum. Her ligger butikker, servicetilbud, kafeer og bibliotek, alt nært og lett tilgjengelig for alle innbyggerne i kommunen. Over veien for torget ligger også Randaberg kirke.

Landskapet, kysten og strendene som gjør Randaberg så vakker. Sandstranden ut mot Tungenes fyr er bare en av de vakre badeplassene i området.

På kystveien ut mot Tungenes fyr møter du bondegårder og jorder sjøen, mens hester og kyr beiter på marker ned mot sjøen. Ved Tungenes fyr er det kafé hver søndag og hver dag hele sommeren.