Valahaug trinn 3

Det grønne bygget

Nå for salg.

I Valahaug trinn 3 kommer det to- og treromsleiligheter i størrelser fra 45 til 104 m². Alle som kjøper leilighet i trinn 3 vil få el-sykkel med el-sykkelparkering, el-billader ved egen parkeringsplass i lukket anlegg, matkasse i tre måneder, to fluktstoler, minidrivhus og urtetårn for balkonger, boken “Balkongbønder”, samt gartnerkurs for frodige balkonger. Du vil også få tilgang til alle de andre gode kvalitetene i prosjektet, som grønne fellesområder, utsikt mot havet og grønne omgivelser, gunstige betalingsbetingelser og bare seks minutters gange fra Randaberg sentrum.

Les mer på prosjektsiden.

Attraktive leiligheter i grønne omgivelser

Luftigt, naturlig og moderne

Leilighetene er særdeles luftig mot det åpne landskap, solrikt og landlig. Fasadene får elegante plater som forsiktig reflekterer lyset. Platene har en overflate som bryter lyset forskjellig, noe som igjen skaper flott liv i bygningskroppen. Hvert bygg får litt forskjellig farge, slik at de fremstår som individuelle og personlige. Interiørene i Valahaug blir luftige og elegante. Flotte balkonger, mye glassflater og moderne løsninger gjør leilighetene lyse og trivelige. De åpne stue- og kjøkkenløsningene utnytter plassen maksimalt, og skaper hyggelige oppholdssoner. Gjennomtenkte planløsninger gjør leilighetene funksjonelle, enten de er store eller mindre. Eikeparkett med gråhvitt touch, varme i baderomsgulv, Futurehome, sportsbod, heis, ringetablå med monitor og lukket parkering i underetasje er bare noe av det du får på Valahaug.

Den grønne landsby

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.

Det sies at uansett hvor du bor i Randaberg, tar det ikke lengre enn 10 minutter å sykle til sentrum. Her ligger butikker, servicetilbud, kafeer og bibliotek, alt nært og lett tilgjengelig for alle innbyggerne i kommunen. Over veien for torget ligger også Randaberg kirke.

Landskapet, kysten og strendene som gjør Randaberg så vakker. Sandstranden ut mot Tungenes fyr er bare en av de vakre badeplassene i området.

På kystveien ut mot Tungenes fyr møter du bondegårder og jorder sjøen, mens hester og kyr beiter på marker ned mot sjøen. Ved Tungenes fyr er det kafé hver søndag og hver dag hele sommeren.

Interessert? Kontakt salgsteamet i dag!

Meglere

Våre meglere har erfaring og lokalkunnskap som kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med bolighandelen din. Vi sørger for at du får en trygg og god boligprosess, enten du skal kjøpe eller selge.

Olav Kristensen

Megler

Espen Grastveit

Megler

Bank og Finansiering

SpareBank 1 SR-Bank er Sør- og Vestlandets ledende finanshus med 54 kontorer i 34 kommuner. Vi har røtter tilbake til 1839, og har i dag over 250.000 privatpersoner og bedrifter som kunder. Vi kjenner lokalsamfunnene fra Grimstad i sør til Bergen i nord. Det er vårt konkurransefortrinn. Kontakt våre rådgivere for råd om finansiering:

Anita Olsen Hodnefjell

Rådgiver

Lise Fjogstad Collin

Rådgiver