Valahaug trinn 4

Det unge bygget!

Nå for salg

Kjøper du leilighet på Valahaug i Randaberg, så kan du få den levert 100 % innflyttingsklar med alt fra seng til gafler fra IKEA Forus.

Vi er allerede i gang med oppføringen av de 18 leilighetene i siste byggetrinn. Det betyr at innflytting kan skje sommeren 2019! Størrelsene er fra 45 til 71 m², og du kan få et eller to soverom. Pris fra kr. 2.150.000 til 3.690.000.

Velger du en av disse leilighetene, trenger du ikke tenke på å engasjere venner og familie til flyttesjau, her kommer du til dekket bord – bokstavelig talt. Vi har nemlig avtale med IKEA Forus om leveranse på alt av møbler, innredninger og utstyr. Hvitevarer og TV blir også inkludert. Dermed trenger du kun å ta med toalettveska og en bag med klær.

Den grønne landsby

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.