Heime

I en ny bolig fra INEO Eiendom kan beboerne leve livet fullt og delt med Heime.

Fellesskap, opplevelser og trygghet

Heime er bokonseptet for mennesker som dyrker fellesskap, opplevelser, trygghet og tid til overs. Samtidig legger Heime til rette for at man kan trekke deg tilbake og være alene når man vil – i en stilfull og praktisk bolig med alt man trenger for å leve et godt liv.

For den som flytter inn i en ny bolig fra Ineo Eiendom innebærer Heime at man får nyte godt av flotte fellesarealer som ivaretar både praktiske behov og behovet for sosialt samvær. Felleshus, drivhus, gjestehybler og delerom med verktøy og annet utstyr er noen eksempler.

Deling er sosialt, kjekt og bra for miljøet.

Det er egentlig ingen grunn til at alle skal eie hver sin hammer og drill. Eller takboks og komplett turutstyr, for den saks skyld.

Skreddersydd app

Som Heime-beboer får man eksklusiv tilgang til en skreddersydd app med en rekke praktiske funksjoner og god oversikt over hva som rører seg i boligprosjektet. Man kan for eksempel sjekke om gjestehybelen er tilgjengelig og om det er en ledig lånebil eller elsykkel i garasjen. Mulighetene er mange. Appen fungerer også som en sosial plattform hvor man kan legge ut en melding om noen naboer har lyst å være med på tur eller om noen kan vanne blomstene når man skal en uke på fjellet.

Appen vil også ha en aktivitetsplan med kjekke organiserte arrangementer for beboerne, en plan som utarbeides av en Heime-ansatt. I det store og hele vil man som beboer i et Heime-prosjekt få uendelig mye mer enn en bolig – man vil få et varmere, rikere og enklere liv.

Bilde av to glade damer på tur i skogen som ser på en mobil.

Høres dette interessant ut?

Les mer på heime.com

Design: Ensign