Bryggene Hommersåk

Nå bygger vi nye leiligheter med glimrende solforhold, helt inntil Hommersåkvågen

Herlige Hommersåk: Tenk å bo på bryggekanten, med nydelig utsikt over vågen og glimrende solforhold til langt på kveld. Til lyden av bølgeskvulp, og kanskje har du båtplass like ved? Det kan snart bli din virkelighet.

Bryggene Hommersåk blir et maritimt leilighetsprosjekt bestående av 56 leiligheter helt i sjøkanten. Beliggenheten er ideell, fredelig plassert på solsiden av Hommersåkvågen og som en forlengelse av eksisterende bebyggelse ved bryggekanten. Det legges opp til arkitektur i tradisjonell sjøhusstil, med friske farger, moderne detaljer og smarte planløsninger.

Ved salgsstart overnattet flere utenfor salgslokalet – en sjeldenhet i dagens boligmarked. Byggearbeidet er i gang, og prosjektet skal stå ferdig i første kvartal 2025. Du kan avtale privat visning i visningslokalet som står på gjestebrygga ved koselige Bryggen kjøpesenter.

Bryggene Hommersåk: et privat borettslag med gunstig finansiering

På Bryggene Hommersåk har vi valgt borettslag fremfor selveier som boform. Disse to boformene er veldig like, men skiller på et par viktige punkter.

– Et borettslag er et frittstående boligselskap hvor du som beboer eier en rett til å bo, derav bo-retts-lag.
– Det er boligselskapet og dets styre som inngår avtaler på vegne av beboerne. Dette gjør at man får veldig fordelaktige avtaler på alt fra forsikring og vedlikehold til tv og internett. I et borettslag er det også mer inkludert i fellesutgiftene.

Følgende inkludert i fellesutgiftene:

– Kommunale avgifter
– Forsikring av bygg og fellesområder
– Drift og vedlikehold av bygg og fellesområder
– Kostnader til strøm og oppvarming av fellesområder
– Forretningsførsel
– Heime – Vårt helt egen løsning for unike fellesskap.

Design: Ensign