Ovalen

Bo sentralt i Sandnes sentrum.

Leiligheter fra 86–138 kvm BRA.

I en balanse mellom det urbane og det maritime, rammet inn i tidløs arkitektur i en by som er i transformasjon.

Ovalen består av 55 boliger i størrelser fra 79 til 250 m². Gjennomgående leiligheter sørger for gode lysforhold fra morgen til kveld. Godt hjulpet av solen: er den oppe skinner den på Ovalen. På sjøsiden nytes fjord- og fjellutsikt, på by-siden kan liv i den unike parken ses fra balkongen. Parken til Ovalen er unik og fantastisk. Den bukter seg i sti fra den grønnkledde takterrassen ned til det opphøyde parkområdet foran leilighetene. Parkens plassering på andre plan gir en fredelig og harmonisk atmosfære.

Les mer på prosjektsiden.

I balanse mellom det urbane og det maritime

Ovalen snor seg elegant langs bryggekanter, med ovale former og moderne fasader. Bakkeplanet blir forbeholdt næring, mat og kultur. Den høye førsteetasjen er dekket av glassfasader og gir et nesten svevende inntrykk av de over-stående seks planene.

Sandnes beste adresse

Bo i øyeblikket – på den beste adressen i regionen. Umiddelbart ved bryggekanten og midt i byen. Det er en spennende bydel som vokser fram i Sandnes sentrum. Ovalens spennende arkitektur skaper et nytt signalbygg i Sandnes nye bydel Havneparken – som klart blir en signalbydel.

Design: Ensign