Pynteneset

Bo nær sjøen og byen, sentralt i Stavangers blå havnelandskap

Leiligheter med orkesterplass til Pyntesundet.

Pynteneset er stedet for deg som vil bo ved sjøen, sentralt i Stavangers blå havnelandskap. Vi starter med leiligheter fra 59 til 174 m² i det vi kaller delfelt B1. Disse får plassering like vest for Engøyvannet, orkesterplass til Pyntesundet og fullkommen utsikt mot Byfjorden. Denne delen av prosjektet er tegnet av de dyktige arkitektene i Helen & Hard.

Pynteneset: Mulighet også for båtplass

Hele utbyggingen av Pynteneset består av over 200 boenheter fordelt på fire delfelt. Alle får mulighet til å kjøpe båtplass. Det skal anlegges promenade mot Pyntesundet. Klasaskjæret blir et rent friområde med bryggeanlegg og bademuligheter og all industri skal bort fra Engøy. Parkering vil skje i lukket anlegg.

INEO Eiendom og Øgreid Eiendom

INEO Eiendom samarbeider med Øgreid Eiendom om Pynteneset. Nå jobbes også med konkrete planer for et flott sjøbad omgitt av en familievennlig strand, utendørsscene, piknikområder, flytende badstuer og mye mer. Alt på Pynteneset og Klasaskjæret.

Pynteneset blir et Heime-prosjekt

Pynteneset blir et Heime-prosjekt med innholdsrike fellesområder – selvfølgelig med maritimt tilsnitt. Helt konkret betyr dette at du får tilgang til fellesrom, gjestehybler, kano, kajakk og en 17-18 fots båt for fiske- og dagsturer. I tillegg kommer en Hasle Summer Fun, som er 12 fot og perfekt for barnebarn. Det kommer også litt fiskeutstyr, krabbeteiner og vannsportutstyr som wakeboard, tube og lignende. At dette er verdifulle kvaliteter som bidrar til trivsel, trygghet og et godt sosialt miljø – det vi i INEO Eiendom liker å kalle et «varmt nabolag».

Design: Ensign