Rådhusmarka

Sentrumsprosjektet med de beste prisene og fellesskapsløsningene

Rådhusmarka er et førstevalg!

Få minutter unna Sandvedparken, med kollektivtransport i umiddelbar nærhet, er dette det mest sentrale området i Sandnes der også ro og stillhet er til stede. Rådhusmarka er nærmeste nabo til kultur, spisesteder og turområder – og få minutter unna venter handlegatene i Sandnes sentrum. Denne kombinasjonen gir beboerne både valgfrihet og muligheter som er nokså unike!

Rådhusmarka Pluss

Nå har vi i Ineo Eiendom skreddersydd siste trinn av Rådhusmarka! Et utvidet PLUSS konsept for deg som er opptatt av det gode liv, både i og utenfor boligen.

Rådhusmarka får boliger for alle

Her bygger vi varierte leiligheter for de fleste, med mye luft og grønt rundt bygningene. Her kommer elegante punkthus med gode solforhold for de voksne, varierte og funksjonelle rekkehus for familier og moderne leiligher for nyetablerte.

Gled deg til å bo i et Heime-prosjekt!

Vi vil at du skal oppleve fellesskap og trivsel fra første dag i din nye bolig på Rådhusmarka. Ja, til og med fra før du flytter inn. Gjennom det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime, tilrettelegger vi for arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer, også før innflytting. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling!

På Rådhusmarka kommer felleshus og:
– Gjestehybler som kan bestilles når du har besøk som trenger overnatting.
– Lånerom med verktøy, sports- og turutstyr og uteleker.
– En egen Heime-app, som du blant annet kan bruke til å reservere felleslokaler, verktøy i lånerommet, avtale tur med en av dine nye naboer og mye mer.

Innflyttingen startet i mai 2023, men det er fremdeles et stort utvalg ledige boliger.

Les mer og meld interesse på raadhusmarka.no

Design: Ensign