Valahaug

På Randaberg ligger Valahaug, et boligprosjekt med 4 boligblokker like utenfor sentrumskjernen.

Ankerhagen

I Tananger ligger Ankerhagen, et prosjekt med 61 boliger fordelt på 3 bygg.

Østre Hageby

66 attraktive rekkehus og leiligheter i en grønn oase.

66 attraktive rekkehus og leiligheter med spenstig arkitektur. Funksjonelle og energieffektive boliger i en grønn oase. Knappe to kilometer til sentrum, en halv kilometer til sjøen og befriende naturområder like utenfor vinduet.

Jadarholm

42 eneboliger og rekkehus + 6 maritime leiligheter på Hundvåg

På Jadarholm har vi bygget 42 eneboliger, og rekkehus og 6 maritime og moderne leiligheter. Idyllisk. Sentrumsnært. Og med egen båtplass rett utenfor stuevinduet. Man kommer ikke nærmere sjøen enn dette, uten at det begynner å gynge.

Hinnagaarden

30 leiligheter og 5 næringslokaler på Hinna

Hinnagaarden. I Hinnagaarden får du alt i ett, her bor du nemlig i et kombinasjonsbygg med bolig- og næringslokaler, samt legekontor i 2. etasje. Du er med andre ord i trygge hender! Hinnagaarden ligger i naturnære omgivelser i Boganesveien, og er kun en kort spasertur unna servicetilbud, offentlig transport, trening og flott natur.

Bjergsted Park

Flotte boliger i hjertet av Stavanger med det nye konserthuset et lite steinkast unna.

Eiganes park

127 leiligheter i byens mest elegante og historiske område

Eiganes. Knapt noe navn klinger vakrere i stavangerske ører. Med sin rike historie, fantastiske villaer og vakre gater har bydelen vært en pryd for hele stavangerregionen siden begynnelsen av 1900-tallet. Nå har Stavanger og Eiganes fått en ny perle å være stolt av, nemlig boligprosjektet Eiganes Park.

Hundvåg Allé

Midt i Hundvåg sentrum, i grønne og blå omgivelser ligger Hundvåg Allé.

Hundvåg Allé er dominert av et flott torg, bilfri gågate, park med blomster, trær og benker, og flere kjekke lekeplasser. Hundvåg Allé ble ferdigstillt i 2007 og huser idag butikker og boliger med mennesker i alle aldre.

Rosehagen

I frodige omgivelser på Stokka med kort vei til Stokkavannet, har vi bygd 32 boliger.

I Rosehagen har vi tatt oss god tid til å skreddersy planløsningene for ekstra høy utnyttelsesgrad. Størrelsene på boligene er på mellom 103m² og 214m², alle med minst 3 soverom. Og de største, eneboliger i rekke, har 4 soverom. De aller fleste er i tillegg vest- eller sørvendte, med nærhet til flotte friområder, uteområder, kvartalslekeplass og to sand-lekeplasser.

Boligene i Rosehagen er ment å fungere i hverdagen, har smarte løsninger for alle årstider, inviterer til samspill mellom likesinnede i like faser i livet, og skal ikke minst skape trygge rammer i et aktivt miljø. Det skal være behagelig å bo i Rosehagen, enten du spaserer gjennom skogen til fotballbanen på Lassa, tar med skøytene ned til Stokkavannet, eller bare skal sole deg under et av frukttrærne på fellesområdet.

Design: Ensign