Roy Klungtvedt, INEO Eiendom

– Gode boligprosjekter selger uansett.

Ingen håndbrems på: Roy Klungtvedt, markedssjef i INEO Eiendom, forteller om en drøss av nye prosjekter i Stavanger og Sandnes. INEO Eiendom bygger stort sett boliger for den eldre og etablerte delen av befolkningen, og har ikke merket noen nedgang i markedet.

– Hos oss er det god stemning og ingen håndbrems på, sier Klungtvedt, og fortsetter:

– Våren var preget av bra ordreinngang. Før sommeren fikk vi et tilskudd blant våre gode boligprosjekter: boligprosjektet Bryggene på Hommersåk. Her solgte det nok til oppstart i løpet av den første timen. Hele elleve personer tilbrakte natten utenfor salgslokalet. Nå. i tidlig oktober, har vi solgt hele 36 av de 56 leilighetene – og det på bare 4 måneder, forteller han.

– Hva er grunnen til at det selges såpass godt på deres boligprosjekter?

– Det er god gang for tiden. I løpet av første halvdel av oktober, solgte vi leiligheter i samtlige prosjekter. Litt spøkefullt sier vi at gode prosjekter alltid selger. Det er litt alvor bak denne uttalelsen, sier markedssjefen. Han utdyper:

– I et tøffere marked tar boligkjøperen seg litt ekstra tid til å se på detaljene. Det kan være energiløsninger, beliggenhet eller arkitektur som er viktig for kjøperen. Og selvsagt planløsningene – det er kanskje det aller viktigste, og det som skiller gode prosjekter fra resten.

Hva mener dere med gode planløsninger da?

– Vi har som mål at alle leilighetene skal være så effektive som mulig. At kjøperen får et areal som kan brukes, og at ingenting overlates til tilfeldighetene. På leiligheter som er over 80 kvadratmeter, ønsker vi at minst halvparten av leiligheten går til stue og kjøkken. Vi tegner også inn en bod i alle leilighetene, uansett størrelse. Et sted må man jo ha støvsuger, tomflasker og papp, smiler Roy.

Her finner du oversikten over alle INEOs gode boligprosjekter.

Gode boligprosjekter fra INEO Eiendom – Bryggene

Bryggene på Hommersåk er et av INEO Eiendoms mange gode boligprosjekter.

Design: Ensign