Eplestien

I åssiden like ved Tasta Senter skal vi bygge nye leiligheter og plante frodige epletrær i grønne, innbydende fellesområder. Flotte sittegrupper og et felles drivhus er også i planene. 

Leilighetene kommer i varierte størrelser og med svært godt gjennomtenkte planløsninger for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Utvikling av romslige balkonger en prioritet, her får du fritt utsyn i flere retninger og glimrende solforhold.

Vålandstun

Tomten til det gamle sykehjemmet Vålandstunet – og nå det nye Vålandstun, ligger på den nordvestvendte siden av Vålandshaugen.

Øvre del av Vålandshaugen består av et vakkert parkområde. Nedre del av haugen er boligkvartaler med fine og staselige trehus.

Vålandstun er godt tilpasset nabobebyggelsens stil og form, med møteplasser som glir fint inn med gatelivet og friområder. Vålandstun vil nyte gode solforhold på eiendommen, spesielt mot vest hvor landskapet faller og nabobebyggelsens høyde trappes ned. Beboerne vil få flott utsikt, spesielt mot nord og vest. Vålandstunets gamle trær skaper en fin sammenheng til bøkeskogen på Vålandshaugen.

Prosjektet ligger i krysset Torbjørn Hornkloves gate og Johan Thorsens gate.

Ovalen

I en balanse mellom det urbane og det maritime, rammet inn i tidløs arkitektur i en by som er i transformasjon.

Ovalen består av 55 boliger i størrelser fra 79 til 250 m². Gjennomgående leiligheter sørger for gode lysforhold fra morgen til kveld. Godt hjulpet av solen: er den oppe skinner den på Ovalen. På sjøsiden nytes fjord- og fjellutsikt, på by-siden kan liv i den unike parken ses fra balkongen. Parken til Ovalen er unik og fantastisk. Den bukter seg i sti fra den grønnkledde takterrassen ned til det opphøyde parkområdet foran leilighetene. Parkens plassering på andre plan gir en fredelig og harmonisk atmosfære.

Design: Ensign