Gode boliger og sosialt bærekraftige nabolag fra INEO Eiendom

Et INEO-nabolag er et varmere og mer sosialt nabolag

Et INEO-nabolag skal være synonymt med tilhørighet. Vi mener nemlig at fellesskap er en viktig ingrediens i oppskriften for det gode liv. Vår jobb som eiendomsutvikler handler om mer enn å bygge nye boliger. Vi skal også sørge for at beboerne får attraktive møteplasser i eget nabolag. 

Felleshus, delerom og gjesterom

I våre prosjekter bruker vi betydelige ressurser på fellesarealer. Det skal være kvalitet i materialvalg, god arkitektur, et gjennomtenkt design og ikke minst: Et innhold beboerne faktisk trenger og etterspør i sin hverdag. Derfor er felleslokaler tilrettelagt for bruk til både fest og hverdag alltid en del av et INEO-nabolag. Det samme er komfortable gjesterom til overnattingsbesøk og delerom hvor beboerne kan låne verktøy og utstyr. I flere prosjekter har vi også realisert andre typer fellesarealer, som drivhus, planteparseller, takterrasser, trimrom, bilvaskehall, spisesal, resepsjon, bibliotek og lounge-område – for å nevne noe. 

Først ut med Heime

Alle som flytter inn i en INEO-bolig, får tilgang til kommunikasjons- og aktivitetsplattformen Heime. Vi i INEO var de første som tok i bruk dette anerkjente bo- og trivselskonseptet, som i dag styrker sosial bærekraft og miljøregnskap i nabolag over hele landet. 

Noen av våre nabolag

Rådhusmarka i Sandnes

Rådhusmarka i Sandnes er en salgsvinner i byen som ble kåret til Norges mest attraktive i 2022. Her bygger vi blant annet et helt unikt felleshus med kjøkken, romslig mingle-/spiseområde, TV-krok, egen uteplass og mer. Gjennom Heime-appen og ulike aktivitetsgrupper knyttet beboerne vennskap allerede før innflytting. Nå er det kun to ledige leiligheter med innflytting til sommeren, men fortvil ikke. Nylig la vi ut Sørsiden II for salg, og der ble det «fyr i teltet» – hele 13 av de 27 leilighetene er solgt på bare to måneder. Det er fremdeles ledige leiligheter – se dem i boligvelgeren. 

Madla Vest

I dette nabolaget i Stavanger har vi sammen med Heime utviklet et svært innholdsrikt fellesskapstilbud som vi kaller Madla Pluss. Alle som flytter til Madla Vest får dermed tilgang til en rekke skreddersydde møtesteder, fasiliteter og aktiviteter. Alt dette, og en oversikt over ledige boliger, kan du lese mer om på madlavest.no.

Pynteneset på Engøy

Pynteneset på Engøy ligger perfekt plassert i maritime omgivelser, midt i Stavangers havnebasseng. Det gjør vi selvfølgelig maksimalt ut av, også når det kommer til fellesarealer. Beboerne får sjøutsikt fra både fellesrom og gjestehybler. De kan også dele på kano, kajakk og en 17-18 fots båt for fiske- og dagsturer. I tillegg kommer en Hasle Summer Fun, som er 12 fot og perfekt for barnebarn. Det kommer også litt fiskeutstyr, krabbeteiner og vannsportutstyr som wakeboard, tube og lignende – alt tilgjengelig via Heime-appen. Informasjon om ledige leiligheter finner du i boligvelgeren.

Bryggene på Hommersåk

Bryggene på Hommersåk får en hel leilighet i 1. etasje som felleslokale. Denne leiligheten blir skreddersydd som møtested med stue, kjøkken og toalett. Til delerommet bidrar vi med 80.000 kroner til innkjøp av utstyr, og med å danne en «innkjøpsgruppe» som kan organisere handlelisten og bruken av rommet. I nordenden av nabolaget kommer et drivhus der beboerne kan dyrke grønnsaker til fellesskapet eller til egen tallerken. Heime-appen er selvfølgelig også en del av livet på Bryggene. Se ledige leiligheter i boligvelger hvis du vil finne din favorittleilighet på Hommersåk. 

Vålandstun i Stavanger

Vålandstun i Stavanger er et fellesskap for kvalitetsbevisste voksne. Dette nabolaget er et foregangsprosjekt innen sosial bærekraft, besøkt av utbyggere og medier fra hele landet. I 2022 ble vi tildelt Stavanger kommunes Byggeskikkpris for Vålandstun, noe du kan lese mer om her. Vålandstun er utsolgt. 

Husene i Skogen på Hinna

I Husene i Skogen, som ligger på Hinna i Stavanger, møtes nå beboerne både tilfeldig og planlagt i virkelig flotte fellesarealer. De har fått et stort felleshus med en fantastisk pizzaovn, drivhus og planteparseller, et innholdsrikt delerom, mulighet for å delta i bildelingsordning, og ikke minst: lekre gjesterom til overnattingsbesøk. Morgenbladet har omtalt Husene i Skogen, med ingressen: Estetikk, bærekraft og sosiale ambisjoner: Husene i skogen setter en ny standard for kommersielle leilighetsprosjekt. (Link til sak. Krever abonnement) Husene i Skogen er utsolgt. 

Eplestien på Tasta

I Eplestien på Tasta er over 100 leiligheter ferdigstilt og innflyttet. Her er et nytt og flott felleshus plassert midt mellom leilighetsbyggene nabolagets treffsted nr. 1. Julen 2022 dro Heime i gang juletretenning med gaver til ungene – kjempepopulært. Eplestiens beboere nyter også godt av delerom med verktøy, utstyr og uteleker, gjesterom til sine overnattingsgjester, trimrom, drivhus og planteparseller. Det meldes om høy trivsel, noe som er akkurat det vi vil bidra til. 

Dette var bare noen av nabolagene der vi har fokus på fellesskap som grunnlag for det gode liv – ta kontakt for en prat om våre tanker. 

Design: Ensign